4.10.2009

Panostus nolla

Ei näin:


Kuvassa papupyttistä, kaverina vain ketsuppi ja lasi maitoa. Yritin oikeasti tänään antaa aikaa gradullekin, syömisen kustannuksella. Gradua tein, joten illaksi väsään kaalisalaattia - jonka voi muuten tehdä ilman kaalin pitkiä seisottamisia, silpuksi vain ja mausteet joukkoon.

(Eikä muuten myöskään näin: puolimaraton odottaa viikon päästä, jos vain juoksukaveri parantuu flunssastaan siihen mennessä, ja minä suuntaan nyt illalla kävelylle. Annan periksi tuolle syysmyrskylle, kiskon päälle kuravaatteet ja paljon lämmintä, ja sanon ein juoksutrikoille.)

JK. Ei, olin sittenkin reipas. Päivän kuntoiluvinkki onkin seuraavanlainen: Sateisena päivänä seuraa tiiviisti pilvien etenemistä, ja kun taivaalta ei tipu vettä ja jossain kaukana pilvipeite rakoilee, niin kisko äkkiä juoksukamppeet (lippis ja trikoot ja jokin ei-lepattava takki) niskaan ja lähde. Kesken lenkin yllättävän sateen takia ei viitsi takaisinkaan kääntyä, ja kun on päällä oikeanlaiset vaatteet, niin eipä sitä sadetta juuri edes huomaa.

Ei kommentteja: