Eilen tein omenoista myöhäisiltapalaksi kaurahiutaleiden kanssa paistosta. Ei taaskaan mitenkään omaperäistä, mutta helppoa ja hyvää kyllä.
(Kuvausongelmat jatkuu: valo ei tahdo riittää millään, ja ilman salamaa kuvista tulee rakeisia. Ja jostain syystä myös sinisiä, mitä yritin kuvankäsittelyohjelmalla paikata, jolloin pöytäliinasta tuli liian punainen mutta ruuasta kai suht oikean väristä.)
Kaura-omenapaistos (2:lle)
3-5 kotimaista omenaa (nälkäisyydestä ja omenan koosta riippuen)
1 tl kanelia
50 g voita
1,5 dl kaurahiutaleita
1 rkl sokeria
Pese ja lohko omenat, lado voideltuun vuokaan ja ripota päälle kanelia. Sulata voi kattilassa, sekoita joukkoon kaurahiutaleet ja sokeri ja kippaa omenoiden päälle. Paista 200 asteessa n. 20 min ja tarjoile vaniljakastikkeen kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti